>  height=
Вітаю Вас Гость | RSS
Логін:
Пароль:

(Що це)

Меню сайту

Категорії розділу
Оголошення та новини коледжу [2096]
Навчальна робота [322]
Виховна робота [187]
Рейтингові списки [0]





Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Оголошення та новини коледжу

Виробнича технологічна практика

19 вересня в групі Т-41 технологічного відділення коледжу  проведено виробничу  технологічну практику на тему: « Відбір проб для випробування молочних продуктів».  На початку заняття студенти ознайомилися з вимогами  техніки безпеки і виробничої санітарії під час відбору проб і оцінки якості молока і готової молочної продукції, а потім приступили до відбору проб молока та оцінки його якості за органолептичними показниками, вмістом жиру і білка, густиною, ступенем чистоти та бактеріальною забрудненістю. За результатами проведених досліджень ними були зроблені висновки щодо віднесення досліджуваного молока до того чи іншого  ґатунку, передбачуваного ДСТУ «3662 : 2018 Молоко – сировина коров’яче. Технічні умови» та його придатності до переробки і виготовлення різних видів молочної продукції на молокопереробному підприємстві.

      В процесі проведення заняття студенти проводили органолептичну оцінку якості готової молочної продукції, з’ясовували можливу наявність у них вад і дефектів , звертали увагу на терміни їх зберігання.

    В звіті-щоденнику, згідно передбачуваних завдань, студенти оформляли порядок і  техніку відбору середнього зразка та методику  проведення випробувань молока і готової  молочної продукції, аналізували одержані результати та робили відповідні вмотивовані висновки, зауваження і пропозиції. Немає сумніву в  тому, що набуті студентами уміння і навички щодо оцінки якості молока і готової молочної продукції будуть ними успішно використанні  під час їх роботи за фахом.

  

  

Матвєєв Л.Л. , викладач технологічних дисциплін.

Категорія: Оголошення та новини коледжу | Додав: vipkaua98 (19 Вересня 2022)
Переглядів: 18 | Рейтинг: 0.0/0 |

Онлайн рапортичка

Відскануй