>  height=
Вітаю Вас Гость | RSS
Логін:
Пароль:

(Що це)

Меню сайту

Категорії розділу
Оголошення та новини коледжу [2096]
Навчальна робота [322]
Виховна робота [187]
Рейтингові списки [0]





Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Оголошення та новини коледжу

Практичне заняття з дисципліни: «Технологія зберігання і переробки (тваринництва)».

27.01.2022 року в групі М-21 було проведено практичне заняття на тему: «Оцінка якості молока». В процесі його проведення студенти набували практичних умінь і навиків по відбору середніх проб молока для проведення подальших його досліджень щодо органолептичної оцінки за показниками кольору, смаку, запаху, консистенції , з’ясовували вади молока за цими показниками та фактори, що їх зумовлюють. Цікавими виявилися дослідження кислотності і густини молока, ступеня його чистоти та вмісту жиру. За наслідками проведених досліджень студенти встановлювали відповідність якісних показників молока вимогам ДСТУ «З662:2018 Молоко – сировина коров’яче. Технічні умови»,  робили висновки щодо подальшої його первинної обробки, зберігання і придатності до переробки.

 

Матвєєв Л.Л., викладач технологічних дисциплін.

 

 

Категорія: Оголошення та новини коледжу | Додав: fagreen039 (28 Січня 2022)
Переглядів: 97 | Рейтинг: 0.0/0 |

Онлайн рапортичка

Відскануй